فر کته پز ۳طبقه برای راه اندازی فست فود و یا راه اندازی کافی شاپ لازم می باشد. هدف ما از معرفی فر کته پز ۳طبقه ، ارائه اطلاعات به شما در زمینه انواع تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی فست فود است.
ما به طور مستقیم یک فر کته پز ۳طبقه را به فروش نمی رسانیم، بلکه به شما خدمات مشاوره، طراحی و اجرای صفر تا صد یک فست فود و یا فوت کورت را ارائه می نماییم و در صورتیکه با توجه به بودجه و طرح شما، نیاز به یک فر کته پز ۳طبقه داشته باشد ، از آن استفاده خواهد شد.
لذا به خودمان لازم دانستیم که در وب سایت فست فود ست، خدمات کاملی از نمونه های طراحی فست فود ، لیست لوازم فست فود ، معرفی فست فود های ایران و جهان ، منوی غذای فست فود ارائه نماییم.
چنانچه شما نیازمند لیست تجهیزات فست فود و یا لیست تجهیزات فوت کورت می باشد و یا به دنبال لیست هزینه تجهیزات فست فود می باشید، کافیست با فست فود ست تماس بگیرید.
فر کته پز ۳طبقه
فر کته پز ۳طبقه ابعاد دستگاه ۱۴۰×۶۰×۱۲۰ سانتیمتر دارای ۳ طبقه بوده که به صورت جدا از هم کار می کنند ، از جمله تهیه برنج تک پرسی بصورت کته و تهیه ته چین بود ، جنس بدنه فر تماما استیل خش دار به ضخامت ۰/۸ مبلیمتر و جداره های داخل طبقات با ورق گالوانیزه ۱ میلیمتر ساخته شده است.درب دارای دستگیره چوبی است داخل طبقات صفحات چدنی وجود دارد
ظرفیت پخت برنج در هر طبقه به تعداد ۲۰ پرس می باشد.
طرز تهیه کته قالبی و ته چین:
برای تهیه کته اول برنج را برداشته و می شوریم و بعد به مقدار دوبرابر آب میریزیم و مقداری نمک به ان اضافه میکنیم تا وقتی آب را چشیدیم نه زیاد شور باشد نه بی نمک و در فر قرار می دهیم با حرارت را ۴۰۰ درجه تا آب برنج تبخیر شود و بعد ماست و زرده تخم مرغ و بقیه روغن و زعفران کمی نمک را مخلوط میکنیم و ته ظرف نسوز مناسبی می ریزیم.
یکی دو کفگیر از برنج آماده شده را با این مایه مخلوط می نمائیم و این مایه را با پشت قاشق ته ظرف صاف میکنیم و بقیه برنج را روی آن می ریزیم و کمی روی برنج را فشار می دهیم ودر آنرا می بندیم ظرف را کف فر قرار می دهیم حرارت را ۳۵۰ درجه میکنیم
این محصول دارای یک سال ضمانت و ده سال خدمات می باشد
فست فود ست متخصص راه اندازی فست فود می باشد و کل پروژه طراحی فست فود شما را از صفر تا صد انجام می دهد.
فست فود در زمینه طراحی فست فود و راه اندازی فست فود و راه اندازی فوت کورت فعالیت میکند. چنانچه قصد راه اندازی فست فود را دارید، کافیست با فست فود ست با مدیریت مهندس نظام پسند تماس حاصل نمایید.
درباره فست فود ست بیشتر بدانید :
راه اندازی فست فود از ۰ تا ۱۰۰ | فست فود ست معتقد است با همکاری یک تیم حرفه ای ۱۲ سال تجربه و جلوگیری از دوباره کاری های بی مورد و ضعفهای قبل و بعد از افتتاحیه می توان فست فود فودکورت یا کافی شاپ بدون شکست و بدون ریسک را تجربه کرد و مجموعه ای از خدمات راه اندازی فست فود یکپارچه را دریافت کنید.
- با همکاری یا مشاورین و کارشناسان راه انداز فست فود ست یکی از موفق ترین برندهای ایران باشید.
- اموزش کامل ۰ تا ۱۰۰ فست فود، فودکورت، کافی شاپ با جدیدترین غذاها و منوی روز دنیا توسط گروه fastfoodset زیر نظر مهندس بهروز نظام پسند با مدارک بین المللی و معتبر
درباره این سایت