در مقاله های قبلی خیلی درباره کلیات راه اندازی فست فود گفتیم از مکان راه اندازی فست فود ، هزینه های راه اندازی فست فود و دکوراسیون و غیره … تا راه اندازی یه کسب و کار پر رونق . اما امروز در این مقاله میخوام براتون از طراحی دکوراسیون و طراحی منو غذایی برای راه اندازی فست فود بگم ، اگه میخواین مشتری هاتون زیادتر و غذاهاتون لذیذتر باشه حتما این مقاله رو بخونید.

در راه اندازی فست فود باید خلاق و ایده پرداز باشیم تا مشتری بیشتر جذب و سود بهتری کسب کنیم . در چند سال گذشته با تحقیقات فراوان ما به این نتیجه رسیدیم که قبل از منو ، آشپز ، غذا ، تبلیغات و … که برای راه اندازی یک فست فود مهم است ، طراحی دکوراسیون داخلی و خارجی برای راه اندازی فست فود یکی از عوامل مهم برای جلب مشتری می باشد.

برای راه اندازی فست فود باید خلاق و ایده پرداز باشیم

برای راه اندازی فست فود یکی از مهم ترین امور محل راه اندازی فست فود برای شماست. محلی کوچک ، مناسب و مرتب به انتخاب شما با توجه به بودجه شما ؛ دکوراسین داخلی و خارجی جذابی را انتخاب کنید. در حال حاضر بیشتر دورهمی های خانوادگی، تولد ها، جشن های کوچک و ملاقاتهای دوستانه در فست فود ها اتفاق می افتد . پس هر چه دکوراسیون فست فود شما شیک ، مجذوب کننده و دارای حس آرامش و امنیت به مشتریان باشد جذب مشتری هم برای شما آسان می شود.

طراحی دکوراسیون خارجی فست فود

اولین چیزی که مشتری در نگاه اول می بیند دکوراسیون فضای بیرونی یک فست فود است ، که جلب توجه زیادی میکند و باعث کنجکاوی مشتری و ورود به داخل فست فود می شود . فضای بیرون را می توان با گذاشتن محیطی دنج برای نشستن در مقابل فست فود ، طراحی نما ، پارکینگ ، گل کاری و … انجام داد.

طراحی دکوراسیون داخلی فست فود

برای طراحی دکوراسیون داخلی یک فست فود رنگ ها ، نورپردازی ها ، سایه ها ، طراحی سقف و مبلمان های مناسب اهمیت دارد و باید طراحی داخلی فست فود محرک و جذاب باشد چون مردم می خواهند از خوردنشان لذت ببرند . نقاشی ها ، کارهای هنری ، آویزهای دیواری و غیره  میتوان کلی برای طراحی داخلی فست فود خلاقیت به خرج داد. همچنین سلیقه افراد نیز متفاوت است.

فست فودها میتوانند بر اساس سبک طراحی داخلی مدرن ، صنعتی ، کانتنپوری ، پست مدرن و … دیزاین شوند. استفاده از متریال ها و همچنین رنگ آنها در فست فودها بسیار قابل اهمیت است. متریال های نظیر چوب ، آجر ،بتن و … امروزه در طراحی فست فود های مدرن بسیار متداول اند. همچنین استفاده از رنگ هایی نظیر قرمز ، نارنجی و سایر رنگهای اشتها آور ، در فست فودها بسیار رایج است.

بهترین و مناسب ترین مبلمان برای راه اندازی فست فود :

انتخاب درست مبلمان برای یک فست فود فوق العاده ضروری و مهم است. برای انتخاب مبلمان باید از الگوهای خاصی استفاده کرد تا از همه نظر متناسب مکان مورد نظر شما باشد و بتواند جذابیت بیشتری از فضای داخل را به مشتری نشان دهد.

نورپردازی در سقف یکی از مهمترین کارها در یک فست فود می باشد

سقف فست فود باید بگونه ای باشد که هم از نظر طرح و سادگی با فضا و مکان موجود متناسب باشد تا بتوان از نورپردازی مناسبی برای آن استفاده کرد. نورپردازی در سقف یکی از مهمترین کارها در یک فست فود می باشد ، زیرا جلوه خاصی به فست فود خواهد داد و برای مشتری جلب توجه خواهد کرد. طرح هایی که بر روی سقف فست فود وجود دارد باید بگونه ای باشد که با فضای موجود متناسب و برای مشتریان الهام بخش باشد تا بتوان با آن ارتباط بر قرار کنند.

نورها برای ایجاد محیطی متفاوت میتوانند به کار بروند. نورپردازی های مختلف می تواند فضا را باز تر نشان بدهد. و سایه ها می توانند روی مشتریان تاثیر بگذارند. نور روشن میتواند خوشحالشان کند و نور تاریک ناراحت . فست فودها بهتر است از نور های روشن استفاده کنند.

انتخاب رنگ برای دکوراسیون فست فود :

رنگ قرمز یکی از رنگ های است که در فست فود ها بسیار کاربرد دارد. برای انتخاب رنگ دکوراسیون فست فود بسیار باید دقت نمایید و حساسیت خاصی را نشان دهید. زیرا اولین چیزی که باعث جلب توجه مشتری خواهد شد نوع رنگ آمیزی در ، دیوار و سقف مکان مورد نظر است. همواره باید سعی کرد که تضاد ها را در رنگ آمیزی یک فست فود دقت کنیم تا این تضاد ها جلوه و جذابیت خاصی به مکان مورد نظر بدهند و باعث جلب توجه بیشتر و در نتیجه در آمد بیشتر گردد.

اصول تهیه منو غذایی برای راه اندازی فست فود :

همه ما انسان ها دنبال زیبایی هستیم و هر چیز زیبای نظرمان را جالب میکند در فست فود ها هم جز دکوراسیون داخلی و خارجی گزینه بعدی منو غذایی فست فود است که نظر مشتری را جلب میکند پس باید تمام سعی خود را بکنیم تا در قدم اول نظر مشتری را جلب کنیم . چون امروزه منو غذایی نقش کلیدی دارد حتی در فست فود های بین راهی هم منو غذایی حرف اول را میزند.

طراحی منو غذایی برای راه اندازی فست فود :

مشتری قسمت های منو را از بالا به پایین می خواند تا گزینه مناسب را پیدا کند.پس باید در طراحی منو این موارد را رعایت کنید:

  • غذا ی ویژه باید جایی در پایین نیمه لیست باشد تا یکی از آخرین غذاهایی باشد که در ذهن خواننده می ماند و در میان لیست غذاهای دیگر گم نمیشود.
  • یک ایده جالب برای راه اندازی فست فود در قسمت منو غذایی گذاشتن عکس غذا کنار نام غذا است که بیشترجلب توجه میکند.
  • سعی کنید تصاویر نه زیاد باشند و نه زیاد کم تعادل را رعایت کنید.
  • باید تمام اطلاعات در مورد غذا منظم و مرتب در منو غذایی قرار داشته باشد.
  • قالب بندی و محتوا کامل و بی عیب بوده و فونت ها و رنگ ها به درستی به کار رفته باشند فونت ها باید در ارتباط با برند و خوانا باشند.
  • ارائه توضیحات مختصری در مورد مواد اولیه غذا زیرا ممکن است مشتری به مواد غذایی خاصی آلرژی داشته باشد.
  • قیمت گذاری هم در زمان طراحی منو بسیار مهم است.

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : اندازی ,طراحی ,مشتری ,دکوراسیون ,غذایی ,داخلی ,دکوراسیون داخلی ,طراحی دکوراسیون ,مکان مورد ,طراحی داخلی ,پرداز باشیم ,طراحی دکوراسیون داخلی ,ایده پرداز باشیم
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فوتبال شهرچهاربرج دروازه طلايي آسيا وبلاگ متروکه‌ی "ناشناسِ پُر حرف" Sandeep Sabrina کورین | نصب کورین | آموزش کورین | سنگ مصنوعی کورین | سنگ کورین | قیمت کورین دل گویه چنگیزسیبیلی اینجاست... vc-startup Juan