راهبند وسیله ای است که در جلوی ورود و خروج کلیه وسایل نقلیه میگیرد و ورود و خروج آن ها را کنترل می کند. طراحی راهبندها به گونه ای است که با کلیه دستگاههای شناسایی همانند کارت خوان، دوربین پلاک خوان، دکمه پوش باتن، ریموت کنترل و دیگر سیستمهای کنترل تردد استاندارد مطابقت دارند. راهبندها انواع مختلفی دارند که میتوان از انواع مختلف راهبند به: راهبند بلاکر، راهبند میلهای، راهبند ستونی، راهبند زنجیری و …. اشاره کرد.
راهبند های زنجیری، یکی از انواع راهبند ها می باشند. این نوع راهبند دارای دو بدنه است که بر دو طرف عرض مکان مورد نظر، بر روی زمین نصب می شوند، سپس زنجیری به این دو تنه متصل می شود تا راه را مسدود سازد. راهبند های زنجیری به علت به کار گیری زنجیر برای مسدود سازی راه ، ایمنی و مقاومت بیشتری نسبت به راهبند های اهرمی دارند. راهبند های زنجیری به مانند باقی راهبند ها در دو شاخه یعنی راهبند های زنجیری اتوماتیک و راهبند های زنجیری دستی وجود دارند.
راهبند زنجیری اتوماتیک، از نظر طراحی، ایمنی و کارایی پیشرفت بسیاری داشته است. برای باز و بسته شدن این راهبند، فرد از طریق ریموت، دستور را به راهبند صادر می کند، رسیور راهبند سیگنال حامل دستور را دریافت و به قسمت مرکز کنترل راهبند انتقال می دهد. سپس دستور شما با استفاده از موتور به اجرا در می آید، بدین گونه که برای باز شدن راه، موتور زنجیر را شل می نماید و در هنگام مسدود ساختن راه، موتور زنجیره جمع می نماید. از مزایای راهبند زنجیری سرعت عمل بالا، ضد آب بودن آنها می باشد. علاوه بر این نوع راهبند ها مقاوم و با دوام اند و هزینه نگهداری شان پایین می باشد.
این نوع راهبند به دلیل مکانیزم آسان و مزایای زیاد اغلب برای مراکز و مکان های پرترددی که، برای رفت امد احتیاج به سرعت بالایی دارند استفاده می شود. مثل: مکانهای تجاری و صنعتی. از دیگر موارد مصرفی این نوع راهبند می توان به مکانهایی با عرض زیاد و منطقه آب و هوایی بادخیز اشاره کرد.
از مزایای این نوع راهبند میتوان به حذف نیروی انسانی اشاره کرد. به دلیل اتوماتیک بودن این نوع راهبند عملا نیروی انسانی از مکانیزم راهبند زنجیری حذف میشود و تمامی عملکردهای این نوع راهبند به صورت اتوماتیک صورت میپذیرد.
همانطور که گفته شد این نوع راهبند از مکانیزم بسیار سادهای برخوردار است و به همین دلیل نصب و راه اندازی آن بسیار ساده است.
از دیگر مزایای این نوع راهبند میتوان به امکان تردد بالا از راهبند زنجیری اشاره کرد. در دیگر انواع راهبند به دلیل مشکلات فراوان عملا امکان تردد زیاد وجود نداشت ولی این راهبند به دلیل سادگی برای مکانهای پر تردد مناسب است.
این نوع راهبند ضد آب بوده و در مرور زمان دچار زنگ زدگی نمی شود.
دلیل این ایمنی، بدنه فی و زنجیره به کار رفته در راهبند می باشد. در راهبند های زنجیری، به جای استفاده از اهرم (بازوی متحرک)، از زنجیر استفاده شده که این موضوع سبب شده تا راهبند، در مقابل برخورد با وسیله نقلیه، بسیار مقاوم باشد.
راهبند های زنجیری از سرعت عمل بسیار بالایی برخوردارند، بدین جهت بیشتر از این راهبند در اماکنی چون، آتشنشانی ها، بیمارستان ها و … استفاده می شود.
از لحاظ اقتصادی راهبند های زنجیری اتوماتیک از سایر راهبند ها، یک پله بالاترند، زیرا راهبند های زنجیری قیمت پایین تری در مقایسه با، باقی راهبند ها دارند، همچین این راهبند به دلیل دارا بودن بدنه فی و زنجیر به جای اهرم، بسیار بادوام بوده و هزینه اصتحلاک و نگهداری پایینی دارند.
به دلیل اینکه سمت اصلی این نوع راهبند از زنجیر است و زنجیر نسبت به بقیه مدلهای راهبند مانند راهبند میلهای و راهبند ستونی مقاومت کمتری دارد، راهبند زنجیری اتوماتیک نسبت به بقیه انواع راهبند ها مقاومت و در نتیجه امنیت کمتری دارد.
راهبند ها مدل های مختلفی دارند. برای خرید راهبند کافی است با هوشمند در شرکت ارائه خدمات راهبند در تهران تماس گرفته تا با توجه به کارایی مورد نظر و همچنین بازدید از محل (مکان انجام کار) بتوانید به بهترین حالت اقدام به خرید نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه راهبند با ما تماس بگیرید. و شما می توانید به آدرس این سایت www.hoshmanddoor.com نیز مراجعه فرمایید.
درباره این سایت